Purentalihasten hieronta

Kärsitkö leuan, kasvojen tai pään alueen kivuista? Purentalihasten jännitykset voivat aiheuttaa monenlaisia ongelmia, kuten päänsärkyä, leukakipua ja hampaiden kulumista.

Varaa aika

Purentalihasten hieronta hammaslääkärikeskus Elegantissa

Kärsitkö leuan, kasvojen tai pään alueen kivuista? Purentalihasten jännitykset voivat aiheuttaa monenlaisia ongelmia, kuten päänsärkyä, leukakipua ja hampaiden kulumista. Hammaslääkärikeskus Elegantissa tarjoamme ammattitaitoista purentalihasten hierontaa, jonka suorittaa koulutettu suuhygienistimme.

Mitä on purentalihasten hieronta?

Purentalihasten hieronta on erikoistunut hoitomuoto, joka keskittyy rentouttamaan ja lievittämään jännitystä purentalihaksissa. Hieronta kohdistuu erityisesti leuan, poskien, ohimoiden ja kaulan alueen lihaksiin, jotka voivat jännittyä esimerkiksi stressin, purentavirheiden tai hampaiden narskuttelun (bruksismin) seurauksena.

Miten purentalihasten hieronta tehdään?

  1. Alkukartoitus: Hammaslääkäri tai suuhygienisti arvioi purentalihasten tilan ja keskustelee kanssasi oireista ja toiveista hoidon suhteen.
  2. Hieronta: Hieronta tehdään käsin käyttämällä erilaisia tekniikoita, kuten sormipainantaa ja hellävaraista venyttelyä. Tarvittaessa käytetään myös apuvälineitä hieronnan tehostamiseksi.
  3. Rentoutuminen: Hoito tehdään rauhallisessa ja rentouttavassa ympäristössä, jotta voit rentoutua ja nauttia hoidosta.
  4. Jälkihoito: Suuhygienisti antaa ohjeita kotihoitoon ja vinkkejä, miten voit itse vähentää purentalihasten jännitystä arjessa.

Purentalihasten hieronnan hyödyt

  • Vähentää kipua: Lievittää kipua ja jännitystä leukojen, kasvojen ja pään alueella.
  • Parantaa liikkuvuutta: Lisää leuan liikkuvuutta ja vähentää jäykkyyttä.
  • Ehkäisee kulumista: Vähentää hampaiden kulumista ja ehkäisee bruksismista johtuvia vaurioita.
  • Rentouttaa: Edistää yleistä rentoutumista ja hyvinvointia.

Kenelle purentalihasten hieronta sopii?

Purentalihasten hieronta sopii kaikille, jotka kärsivät purentalihasten jännityksestä tai siihen liittyvistä oireista. Se on erityisen hyödyllinen henkilöille, joilla on diagnosoitu bruksismi, purentavirheitä tai stressistä johtuvaa lihasjännitystä.

Varaa aikasi purentalihasten hierontaan

Anna itsellesi mahdollisuus rentoutua ja lievittää kipua ammattitaitoisella purentalihasten hieronnalla. Varaa aikasi ammattitaitoiselle suuhygienistillemme jo tänään.