Hampaiden valkaisu

Suun terveydenhuollon ammattilaisen tekemä hampaiden valkaisu on helppo ja turvallinen keino kaunistaa hymyä. Vastaanotolla tehtävissä valkaisuissa tulos on yleensä riittävä jo yhden hoitokerran jälkeen.

Varaa aika

Hampaiden valkaisu hammaslääkärikeskus Elegantissa

Kaipaatko kirkkaampaa ja säihkyvämpää hymyä? Hammaslääkärikeskus Elegant tarjoaa turvallista ja tehokasta hampaiden valkaisua BlancOne-menetelmällä, joka antaa luonnollisen ja pitkäkestoisen lopputuloksen.

Mikä on hampaiden valkaisu?

Hampaiden valkaisu on kosmeettinen toimenpide, jolla poistetaan värjäytymiä ja kirkastetaan hampaiden sävyä. Valkaisu voi palauttaa hampaiden luonnollisen vaaleuden ja poistaa ajan myötä syntyneitä värjäytymiä, jotka johtuvat esimerkiksi kahvin, teen, punaviinin tai tupakan käytöstä.

BlancOne-valkaisu

Hammaslääkärikeskus Elegantissa käytämme BlancOne-valkaisumenetelmää, joka on tunnettu tehokkuudestaan ja hellävaraisuudestaan. BlancOne yhdistää modernin teknologian ja korkealaatuiset valkaisuaineet, mikä takaa erinomaiset tulokset lyhyessä ajassa.

Miten BlancOne-valkaisu tehdään?

  1. Alkutarkastus: Hammaslääkäri tai suuhygienisti arvioi hampaidesi ja ikeniesi kunnon varmistaakseen, että valkaisu sopii sinulle.
  2. Puhdistus: Hampaat puhdistetaan perusteellisesti plakin ja hammaskiven poistamiseksi, jotta valkaisuainetta voidaan levittää tasaisesti.
  3. Valkaisugeelin levitys: Hampaille levitetään BlancOne-valkaisugeeli, joka aktivoidaan valolla. 
  4. Valkaisun varmistus: Hoidon jälkeen hampaat huuhdellaan ja tarkistetaan valkaisun tulos. Tarvittaessa käsittely voidaan toistaa optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Hampaiden valkaisun hyödyt

  • Nopea ja tehokas: BlancOne-valkaisu antaa näkyviä tuloksia jo yhden hoitokerran jälkeen.
  • Hellävarainen: Valkaisumenetelmä on suunniteltu minimoimaan hampaiden herkkyyttä ja ärsytystä.
  • Pitkäkestoinen: Oikein hoidettuna valkaisun tulokset voivat kestää pitkään, erityisesti hyvällä suuhygienialla ja välttämällä värjääviä ruokia ja juomia.
  • Luonnollinen lopputulos: BlancOne tarjoaa luonnollisen ja tasaisen vaaleuden hampaillesi.

Kenelle hampaiden valkaisu sopii?

Hampaiden valkaisu sopii useimmille aikuisille, jotka haluavat kirkastaa hymyään ja poistaa värjäytymiä. Ennen valkaisua on tärkeää, että hampaat ja ikenet ovat terveet, joten suosittelemme käymään hammastarkastuksessa ennen hoitoa.

Varaa aikasi hampaiden valkaisuun

Luo kirkkaampi hymy BlancOne-valkaisulla Hammaslääkärikeskus Elegantissa. Varaa aikasi jo tänään ja koe, miten helppoa ja vaivatonta on saada valkoisemmat hampaat!