Hammaskiven poisto

Hammaskiven poisto on tärkeä osa suun terveyden ylläpitoa. Hammaslääkärikeskus Elegant tarjoaa ammattitaitoista ja hellävaraista hammaskiven poistoa, joka auttaa pitämään hampaasi ja ikenesi terveinä.

Varaa aika

Hammaskiven poisto Hammaslääkärikeskus Elegantissa

Hammaskiven poisto on tärkeä osa suun terveyden ylläpitoa. Hammaslääkärikeskus Elegant tarjoaa ammattitaitoista ja hellävaraista hammaskiven poistoa, joka auttaa pitämään hampaasi ja ikenesi terveinä.

Mitä on hammaskivi?

Hammaskivi on kovettunutta plakkia, joka muodostuu hampaiden pinnalle ja ienrajaan. Se syntyy, kun suun bakteerit yhdistyvät ruoan ja syljen mineraalien kanssa. Hammaskivi voi aiheuttaa ientulehdusta, pahanhajuista hengitystä ja muita suun terveysongelmia, jos sitä ei poisteta säännöllisesti.

Miten hammaskiven poisto tehdään?

  1. Alkutarkastus: Suuhygienisti tai hammaslääkäri arvioi suun terveyden ja hammaskiven määrän.
  2. Puhdistus: Hammaskivi poistetaan erityisillä välineillä, kuten ultraäänilaitteella ja käsi-instrumenteilla. Ultraääni irrottaa hammaskiven värähtelyn avulla, ja käsi-instrumentit viimeistelevät puhdistuksen.
  3. Kiillotus: Hampaiden pinnat kiillotetaan puhdistuksen jälkeen, jotta ne jäävät sileiksi ja kiiltäviksi. Tämä auttaa ehkäisemään uuden plakin kertymistä.
  4. Jälkihoito-ohjeet: Saat suuhygienistiltä ohjeita kotihoitoon ja vinkkejä, miten voit ehkäistä hammaskiven muodostumista jatkossa.

Hammaskiven poiston hyödyt

  • Ehkäisee iensairauksia: Vähentää ientulehduksen ja parodontiitin riskiä.
  • Parantaa suun terveyttä: Poistaa bakteeripeitteet ja parantaa suun hygienian tasoa.
  • Raikastaa hengitystä: Vähentää pahanhajuisen hengityksen aiheuttajia.
  • Kirkastaa hymyä: Puhdistetut ja kiillotetut hampaat näyttävät terveemmiltä ja kirkkaammilta.

Kenelle hammaskiven poisto sopii?

Hammaskiven poisto sopii kaikille, jotka haluavat ylläpitää hyvää suun terveyttä. Suosittelemme hammaskiven poistoa säännöllisesti, yleensä 6-12 kuukauden välein, riippuen yksilöllisestä tarpeesta ja hammaskiven kertymisestä.

Varaa aikasi hammaskiven poistoon

Älä anna hammaskiven vaikuttaa suun terveyteen ja hyvinvointiin. Varaa aikasi Hammaslääkärikeskus Elegantissa ja anna ammattilaistemme huolehtia hymysi terveydestä ja kauneudesta.