Jauhepuhdistus

Pidä hymysi kirkkaana ja terveenä hampaiden jauhepuhdistuksella! Jauhepuhdistus on tehokas ja hellävarainen puhdistusmenetelmä, joka poistaa hampaiden pinnalta plakin, värjäytymät ja bakteerit.

Varaa aika

Hampaiden jauhepuhdistus hammaslääkärikeskus Elegantissa

Pidä hymysi kirkkaana ja terveenä hampaiden jauhepuhdistuksella! Jauhepuhdistus on tehokas ja hellävarainen puhdistusmenetelmä, joka poistaa hampaiden pinnalta plakin, värjäytymät ja bakteerit. Jauhepuhdistus ei varsinaisesti valkaise hampaita, mutta hampaista tulee kuitenkin aiempaa kirkkaammat ja miellyttävän liukkaan ja puhtaan tuntuiset. 

Mikä on hampaiden jauhepuhdistus?

Hampaiden jauhepuhdistus on moderni menetelmä, jossa käytetään hienojakoista jauhetta ja vettä paineilman avulla hampaiden puhdistamiseen. Tämä menetelmä on tehokas tapa poistaa pinttyneitä värjäytymiä ja kovettunutta plakkia, jotka eivät lähde tavallisella hampaiden harjauksella.

Miten jauhepuhdistus tehdään?

  1. Alkukartoitus: Hammaslääkäri tai suuhygienisti arvioi hampaidesi kunnon ja suunnittelee puhdistuksen tarpeidesi mukaan.
  2. Suojavälineet: Potilaalle annetaan suojalasit ja tarvittaessa suojaliina, jotta jauhepuhdistus olisi mahdollisimman mukava.
  3. Puhdistus: Puhdistus tehdään erityisellä laitteella, joka suihkuttaa hampaille jauhetta ja vettä paineen avulla. Tämä poistaa tehokkaasti plakin ja värjäytymät hampaiden pinnalta.
  4. Jälkikäsittely: Puhdistuksen jälkeen hampaat huuhdellaan ja tarvittaessa kiillotetaan, jotta niiden pinta jää sileäksi ja kiiltäväksi.

Jauhepuhdistuksen hyödyt

  • Tehokas: Poistaa tehokkaasti plakin ja värjäytymät, jotka eivät lähde tavallisella harjauksella.
  • Hellävarainen: Hellävarainen hampaille ja ikenille, sopii myös herkille hampaille.
  • Raikas Tulos: Jättää hampaat puhtaiksi ja raikkaiksi, parantaen suun terveyttä ja ulkonäköä.
  • Nopea: Koko toimenpide kestää yleensä vain 30-60 minuuttia.

Kenelle jauhepuhdistus sopii?

Jauhepuhdistus sopii kaikille, jotka haluavat parantaa hampaiden puhtautta ja ulkonäköä. Se on erityisen hyödyllinen, jos sinulla on värjäytymiä esimerkiksi kahvin, teen tai tupakan käytön vuoksi. Suosittelemme jauhepuhdistusta osana säännöllistä suuhygieniaa.

Varaa aikasi jauhepuhdistukseen

Hampaiden jauhepuhdistus on erinomainen tapa ylläpitää suun terveyttä ja kirkastaa hymyäsi. Varaa aikasi Hammaslääkärikeskus Elegantissa jo tänään ja nauti puhtaista, terveistä hampaista!